Planlegg Et Vellykket Prosjekt For Forbedring Av Hjemmet Med Disse Tipsene

Å velge å forbedre huset ditt er en veldig klok ting å gjøre. Å ta på seg et hjemmeforbedringsprosjekt kan være overveldende. Det er mange ting du kan gjøre med ditt nåværende ferdighetsnivå for å forbedre verdien av hjemmet ditt eller bare gjøre det mer behagelig.

Skifte maskinvaren i hjemmet ditt som doorknobs, hengsler, trekker, lysarmaturer, etc, kan forvandle et hjem fra en epoke til en annen. Det er en rask og enkel måte å gjøre hjemmet ditt ser nyere og mer oppdatert bare ved å bytte ut disse små detaljene. Børstet nikkel og kobber er flotte nye trender som vil krydre opp utseendet ditt.

Du vil ha en blomstrende plen og planter i hagen din. En av de beste måtene å oppnå dette på er å befrukte dem om høsten, før den første frosten. Dette vil gi dem et løft når de begynner å vokse igjen i løpet av våren. Denne ekstra fôringen vil gi belønninger hele neste sommer.

Patch hullene i veggene med tannkrem! Ja, dette er definitivt en midlertidig dekke opp, men det fungerer å skjule et stygt hull før du kan komme opp med materialer for en mer permanent Fix. Bruk hvit tannkrem og sparkel den inn i hullet med en smør kniv.

Gjenoppstå betonggangveiene og innkjørslene rundt hjemmet ditt for et nytt utseende. Erstatte betong kan bli utrolig dyrt og legger ikke mye til fortauskanten appell av ditt hjem. Vurder resurfacing med brostein eller murstein som vil koste en brøkdel av å erstatte betong og vil se ut som en million dollar.

Et flott tips om oppussing er å kjøre en kriminell bakgrunnssjekk på enhver potensiell reparatør du vurderer. Du vil definitivt ikke ha en dømt kriminell inne i hjemmet ditt, med tilgang til all din private informasjon. Kjører en kriminell bakgrunn sjekk på potensielle entreprenører er enkelt og vil spare deg for mye stress.

Gjør livet ditt enklere ved å ha en tidsbestemt sprinkleranlegg installert. Hvis du ikke har råd bekostning av profesjonelle landskapsforming, kan du kjøpe en tidtaker på din lokale oppussing butikken for å feste til en slange og sprinkleranlegg. Dette vil automatisk vanne plenen, hagen eller andre planter på et angitt tidspunkt hver dag.

Det er ikke en god idé å gjøre noen store hjem renoveringer når du er i ferd med å selge hjemmet ditt. Den beste tingen å jobbe på er måten at huset ser ut fra utsiden siden mange potensielle kjøpere vil se på fortauskanten appell som første tegn på om de liker et hus eller ikke.

Installer røykdetektorer i alle rom i huset. Røykdetektorer er billige, og de kan redde familiens liv i tilfelle brann. Alt du trenger for installasjon i de fleste tilfeller er en skrutrekker. På et minimum, sørg for at du setter en på kjøkkenet og en nær døren til hvert soverom.

Å gjøre hjemmeforbedringer trenger ikke å være helt utenfor rekkevidde og hardt. Enten du er typen til å gjøre det selv, eller du heller vil ansette en profesjonell entreprenør, kan disse tipsene og triksene hjelpe deg med å komme deg på vei til å fullføre alle forbedringsprosjektene dine i hjemmet ditt.

Be the first to comment

Leave a Reply

Epostadressen din vil ikke vises.


*