Hvordan forberede deg på å være ekspert på hjemmefiksering

Mange mennesker kan glede seg over å ta seg en boligforbedringsjobb. Bare tanken på verktøy og reguleringstillatelser kan være skremmende for nykommere. Hva kan en nybegynner gjøre for å lære alt de kan om disse tingene? Først kan du ganske enkelt fordøye tipsene som følger.

Bruk energieffektive apparater når du bygger om eller bygger et nytt hjem. Verktøykostnadene kan øke raskt hvis du ikke bruker effektive apparater. Du kan finne karakteren til hvilken som helst maskin du kjøper på merkelappen. Det vil fortelle deg kostnadene ved å bruke det i løpet av et år og i løpet av dets levetid.

Hold deg tro mot eiendommen og nabolaget når du tar på deg større renoveringer. Hvis du bor på en gate med hjem i en forstad, vil det ikke gi deg det ønskede resultatet du ønsker å sette inn et kolonialt herskapshus. Det vil være malplassert og ikke noe noen andre vil være villige til å betale for senere.

Hold den delvis brukte boksen med gipsforbindelse tørket ut mellom bruk! Alt du trenger å gjøre skraper og tørker innsiden av boksen ned til overflaten av det gjenværende gipsslammet. Hell deretter akkurat nok vann på gjørmen for å dekke overflaten. Før du bruker den igjen er det bare å helle vannet, så blir det så godt som nytt!

Hold skapet ditt uten rot ved å organisere skoene dine. Oppbevar støvler og sko som du ikke bruker ofte i en stor plastboks, eller i originale esker du fikk da du kjøpte dem. La bare skoene du bruker minst to ganger i uken ut. Hvis du gjør dette, kan du organisere skapet ditt, og skoene dine vises pent.

Er det billigere å gjøre det selv eller betale noen andre? Hvis du bestemmer deg for å gjøre om badet ditt helt på nytt, men ikke vet noe om rørleggerarbeid, kan det være fordelaktig å betale en rørlegger for å komme inn. Du kan også sjekke ut selvhjelpsbøkene på din lokale bygningsforsyning. Ikke vær redd for å spørre. Et enkelt prosjekt burde ikke koste mer på grunn av uerfarenhet.

Før du investerer i nye tregulv, må du snakke med en profesjonell om å se på de nåværende etasjene i hjemmet ditt. Noen ganger kan du ha vakkert, naturlig løvtre som gjemmer seg under lag med tepper eller linoleum, som bare venter på å bli etterfinert. Du vil finne et bedre gulv med høyere kvalitet for mindre penger.

I stedet for å la et ekstra soverom sitte tomt og ubrukt, hvorfor ikke gjøre det om til ditt eget personlige bibliotek? Selv om du ikke føler at du har nok bøker til å garantere et bibliotek, kan du også fylle hyllene med DVDer, CDer og favorittmagasiner eller papir. Legg til et mykt teppe og en stol med høy rygg for et ekstra preg av klassen.

Du bør nå bli sparket opp av entusiasme om å starte en oppussingsoppgave. Bevæpnet med riktig verktøy og informasjon, kan alle glede seg over å takle et spennende prosjekt i hjemmet. Bruk tipsene og teknikkene ovenfor i ditt neste oppussingsprosjekt.

Be the first to comment

Leave a Reply

Epostadressen din vil ikke vises.


*